Правила на форума

Go down

Правила на форума

Писане by Admin on Пон Юли 29, 2013 10:39 pm

1. Общи правила

  1.1. Потребителите трябва да се уважават взаимно, да спазват добрия тон към съгражданите си и да не забравят, че това е форум за обсъждане и всеки има право на мнение, независимо дали то е позитивно или не. Нека знаем каква е разликата между „интелектуален спор" и „кръчмарско държание".
  1.2. По чл.2 т.6 от Конституцията на Р България: потребителите, модераторите и администраторите нямат право да налагат ограничения на хора от различен пол, народност, етническа принадлежност, произход, политическа насоченост, религия, образование или лично обществено положение.
  1.3. Навсякъде по форума се пише на кирилица и задължително граматически вярно!
  1.4. Потребителите на форума нямат право по никакъв начин да коментират дейността на администраторите. Администрирането на форума не е свързано с политическа партия, религиозна или етническа група. То е обществено!


2. Съдържание
  2.1. Навсякъде във форума се пише на кирилица!
  2.2. Съдържанието на форума е концентрирано върху обсъждането на културни, спортни и други обществено-значими теми. Той не е място за явна и скрита реклама.
  2.3. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и публикуването на линкове с цел реклама. Забранява се предоставянето на страници с детска порнография, етническа или политическа насоченост или материали, накърняващи достойнството на личност. Същото се отнася и за коментарите, включващи реалистично описание на причиняване на физическо и психическо насилие, осакатяване и/или садизъм, не само върху хора, но и върху животни. Изключения правят само темите за новини, където, обаче, съдържанието се цензурира!
  2.4. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в личните съобщения. Ако личното достойнство на потребител бива накърнено по сериозен начин, той има право да се оплаче на модератор или администратор на форума. Възможно е да бъдат осведомени органите на реда.
  2.5. Всеки потребител, който добави във форума личен материал като снимка, стих и т.н., носи авторско право за публикацията си, както е по Международния закон за авторското право, стига той изрично да го е написал след публикуването на самия материал. Материали, на които не е отбелязано, че са обект на авторско право, могат да бъдат използвани в уебпространството.
  2.6. По Закона за авторско право, при всяка публикация на материал, непринадлежащ на лицето, което го публикува, то лицето е длъжно да посочи източника на материала.

avatar
Admin
Администратор


Брой мнения : 8
Join date : 29.07.2013

Вижте профила на потребителя http://art-bulgaria.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите